Edzések

Sárkányhajó edzések

 

A sárkányhajózás mára a világ egyik legnépszerűbb szabadidő sportjává vált. Közkedveltsége abból adódik, hogy nem egyedül kell sportolni, sportos múlt nélkül is gyorsan megtanulható az evezés technikája és kellemes környezetben lehet rendszeresen evezni. Mindezeken kívül nagyon fontos, hogy az edzéseken mindig van egy edző, aki levezeti az edzést, valamint segíti a sportolókat a folyamatos fejlődésben, kijavítja az esetleges technikai hibákat.
Az edzéseken mindenki a neki megfelelő intenzitással tud sportolni, így mindenki elérheti a saját maga által kitűzött célokat annak ellenére, hogy nem egyéni sportágról van szó. Vannak, akik a friss levegőn való mozgással a mindennapi feszültséget igyekeznek levezetni, de vannak olyanok is, akik a nemzetközi versenyeken való szereplést tűzik ki célul és annak megfelelő edzést végeznek. Mindezt csapatban, jó hangulatú edzéseken érhetjük el, ahol a csapattársak egymást segítik a minél jobb teljesítmény elérésében.
Ha kedvet érez, hogy kipróbálja a sokak által kedvelt sárkányhajózást, akkor várjuk edzéseinkre, ahol testközelből is megismerkedhet a sárkányhajózás szépségeivel.
Tavasztól őszig minden héten hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton a Tiszán szoktunk evezni. Hétköznapokon 18 órától, hétvégén 9 órától kezdődnek az edzések. Az evezések 1-1,5 órásak szoktak lenni intenzitástól függően. A téli edzések konditeremben zajlanak. Az edzéseken való részvételhez keressenek telefonon a 70/4546494-es számon vagy emailben a szegedi.sarkanyhajo@gmail.com email címen.

Vélemény, hozzászólás?