Összetett bajnoki ezüsttel zártuk az évet

A hétvégén Fadd-Domboriban ért véget a sárkányhajó Magyar Bajnokság. Nagyon jó idő várta a versenyzőket, akik a bajnokság 5. fordulójában ismét 200 és 2000 méteren versenyezhettek a bajnoki pontokért. Az előző 4 versenyen mindig dobogón tudtunk állni 200, 500 és 2000 méteren is, így az utolsó versenyre úgy érkeztünk, hogy már biztossá vált, hogy az egyenletes jó teljesítményünknek köszönhetően az év végi összesítésben a második helyen fogunk végezni rövid és hosszútávon, és az összetettben egyaránt. Ennek ellenére igyekeztünk a legjobb formánkat hozni, de 200 méteren nem rajtoltunk túl jól, és igy 14 századmásodperccel az ESMTK mögött a harmadikok lettünk, majd 2000 méteren – idén először – szintén kevéssel lemaradva az ESMTK mögött a harmadik helyen értünk be.
A 2 harmadik hely ellenére azonban megkaptuk a bajnokság 2. helyezettjének járó kupákat a rövid és hosszútávért, valamint az összetettért egyaránt.
Idén először mindkét táv és az összetett első 3 helyezettje ugyanazok a csapatok lettek: A bajnokságot a Römi KKSK nyerte, a Szeged és az ESMTK előtt. A másik szegedi csapat, a HidraGén az összesítésben az 5. helyen végzett.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, égbolt, túra/szabadtéri, természet és vízNagyon jó idényen vagyunk túl, nagyon jó versenyeken vettünk részt. Jó volt a szervezés,izgalmasak voltak a futamok, bízunk benne hogy jövőre hasonlóan jó versenyeken vehetünk majd részt!